a

Information générales

Société: Cover-All Benelux
TVA: NL 009391691 B01
Adresse: Breem 25NL-2151RJ Nieuw-Vennep
Tél.:
+31 252 621 296
+31 645 440 138
Fax (think green):+31 252 621 296

Personnes à contacter + function: Boel Rothert – Directeur
E-mail: info@coverallbenelux.nl
Site webwww.coverallbenelux.nl
Fondation: 2004

b

Description

Cover-All folie hallen bieden een snel te realiseren en financieel aantrekkelijk alternatief voor traditionele bouw. Zonder daarbij in te leveren op kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Op onze website geven wij u graag een indruk van het leverprogramma van onze Cover all hallen en de vele uitvoeringsmogelijkheden. Ons programma kenmerkt zich door een zeer grote verscheidenheid aan beschikbare (standaard) spantvormen en breedtes tot een vrije overspanning van 95 meter. Indien gewenst kunnen wij ook een hal aanpassen op een door u gekozen breedte. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Cover-All hallen: uniek door materiaal en opbouw!
d

Spécialités

Waterdicht, roestvrij, luchtdicht, stiller, koeler, goedkoper in verlichting, goedkoper in onderhoud, powertec is 100% recycleerbaar, uniek corrosiebestendig staal, snel geleverd en snel gebouwd, breed
pre-engineered leverprogramma, leverbaar tot 95 meter vrije ontspanning
i

Publiréportage

Cliquez ici pour le publireportage (seulement disponible en néerlandais).

E-news

Aucun résultat

La page demandée est introuvable. Essayez d'affiner votre recherche ou utilisez le panneau de navigation ci-dessus pour localiser l'article.