a

Informations générales

Société: DEME ENVIRONMENTAL CONTRACTORS SA
TVA: BE 0435.376.382
Adresse: Haven 1025 – Scheldedijk 30
B-2070 Zwijndrecht
Tél.: +32 3 250 54 11
Fax (think green): +32 3 250 52 53
E-mail: info.dec@deme-group.com
Site webwww.deme-group.com/dec

Personnes à contacter + fonction:
Dirk Poppe – Afgevaardigd Bestuurder            (Managing Director)
Sven Mollet – Algemeen Directeur Export        (General Manager Export)
Dirk Ponnet – Algemeen Directeur Vlaanderen (General Manager Vlaanderen)
Fondation: 1988
Nombre d’employés: 220 (2017)
Chiffre d’affaires: 65.747.345 euro (gem. 2017)

b

Description

DEC (DEME Environmental Contractors) is een internationale en gespecialiseerde milieuaannemer die zich focust op complexen multidisciplinaire bodemsaneringen. De behoeften van de klant en de oplossing die wordt aangeboden, staan steeds centraal. In elk project worden eigen materieel, personeel, vergunningen, patenten en licenties ingezet, evenals meer dan twintig jaar ervaring. Alleen zo is DEC in staat om haar klanten integrale oplossingen voor elk milieuprobleem te bieden.

Dankzij multidisciplinaire teams kan DEC diensten aanbieden in verschillende stadia en vormen: van een eenvoudige aannemingsopdracht tot langlopende design, build, maintenance & finance overeenkomsten. Met haar eigen afdeling onderzoeken ontwikkeling en haar sterk uitgebouwd technisch departement ontwikkelt, ontwerpt en bouwt DEC onafgebroken nieuwe technieken en oplossingen.

Bij een modern milieubedrijf als DEC staat aandacht voor milieu, veiligheid en kwaliteit uiteraard centraal. DEC beschikt dan ook over alle certificaten om deze prioriteit waar te maken.

d

Spécialités

Grond- en grondwatersanering, sedimentbehandeling, waterbouwwerken, recyclagetechnieken inrichting, afdek en sanering van stortplaatsen, milieubaggeren, herontwikkeling van brownfields

E-news

Klik hier voor het laatste DEME-nieuws