a

Informations générales

Société: Energiemissie bv
TVA: NL822669973B01
Adresse: Verrijn Stuartweg 1Q
NL-1112 AW Diemen
Tél.: +32 53 89 36 01
Fax (think green): +32 56 85 40 81
E-mail: info@energiemissie.be
Site web: www.energiemissie.be

Personnes à contacter + fonction:
Ron J. van der Sluis – Algemeen Directeur
René Vonk – Technisch Directeur
Fondation: 2010
Nombre d’employés: 9
Chiffre d’affaires: 650.000 euro

b

Description

Energiemissie is een onafhankelijke professionele dienstverlener op het gebied van webbased software voor energiemanagement en energiebeheer. Energiemissie had oorspronkelijk een kerntaak in het effectief verlagen van het energieverbruik van gebouwen, zonder investering in techniek: energiemanagement. Het optimaliseren van installaties en good housekeeping waren hierbij belangrijke pijlers. Zonder een goed energiemanagementinstrument, waarbij het energieverbruik van meters automatisch werd verwerkt, was het proces onnodig intensief. In 2010 werd de eerste release van het energiemonitoringssysteem geïntroduceerd.

Het energiemonitoringssysteem van Energiemissie is gebruiksvriendelijk en volledig webbased (in the cloud). De energiemeterinformatie (EAN, adres, GPS coördinaten, etc.) kan eenvoudig in het systeem worden ingelezen. Vervolgens wordt periodiek de meetdata van automatische energiemeters geïmporteerd. Hierna kunnen analyses en dashboards worden gepresenteerd en is het energieverbruik van alle energieaansluitingen inzichtelijk. Krachtige benchmarks maken het mogelijk om objecten met een hoog energieverbruik per vierkante meter te signaleren en vervolgens aan te pakken.

Diverse Nederlandse gemeenten en bedrijven managen hun energieaansluitingen en energieverbruik met behulp van deze softwareoplossing. Hierdoor krijgen zij volledig grip op hun energieadministratie en energieverbruik. Zo gebruikt de gemeente Amsterdam de applicatie voor onder andere haar utiliteitsgebouwen, openbare verlichting, pompen, gemalen, etc.

Energiemissie wil ook graag Belgische bedrijven en overheden ondersteunen met het realiseren van hun energieambities.Energiemissie hanteert een lage licentieprijs per energiemeter. U betaalt dus niet voor een geheel softwaresysteem, maar u betaalt een bedrag per licentie.

Wenst u ook energiebeheer door te voeren in uw organisatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wilt u het energiemonitoringssysteem inzetten voor uw klanten, dan kunt u ook reseller / verdeler worden van ons systeem.

d

Spécialités

  • Gecertificeerde en veilige verbinding en databeveiliging
  • Overzichtelijke organisatiestructuur tot 5 niveau’s
  • Krachtige zoekfuncties binnen de gehele applicatie
  • Centrale locatie voor alle (unieke) organisatiegegevens
  • Bijzonder gebruiksvriendelijk en snelle interface
  • Alle data exporteren

E-news

Klik hier voor het laatste nieuws van Energiemissie.be