a

Informations générales

Société: Groundwater Technology Belgium bvba
TVA: BE 0844.90.32.56
Adresse: Sheffieldstraat 13
NL-3047 AN Rotterdam
Tél.: +31 102 38 28 69
Fax (think green): –

Personnes à contacter + fonction:
Yvo Veenis – Directeur
E-mail: yve@gtbv.nl
Site web: www.gtbelgium.be
Fondation: 1989
Nombre d’employés: 11
Chiffre d’affaires: –

b

Description

Groundwater Technology levert de beste totaaloplossingen voor complexe bodemproblemen. Zij willen hiermee duurzaam bijdragen aan het milieu.

Groundwater Technology levert In Situ en andere vormen van bodemsaneringen op een projectmatige manier. Zo staan zij samen met de opdrachtgever en het studiebureau in voor onderzoek en advies tot en met de uitvoering en afronding van het probleem.
Bijkomende bouwtechnische problemen kunnen eveneens door hen gecoördineerd worden. Zo kunnen zij zeer accuraat het hoofd bieden aan de meest complexe bodemproblemen.

Bij Groundwater Technology kiest men altijd de meest geschikte technieken zodat de opdrachtgever op een efficiënte en prijs verantwoorde manier geholpen wordt.

De aanpak van Groundwater Technology leidt tot een blijvend succes doordat de processen in de bodem voortdurend bijgestuurd worden door een team van ervaren en deskundige medewerkers.

d

Spécialités

De beste totaaloplossingen voor complexe bodemproblemen
i

Publireportage

Pour ce partenaire, il n’y a pas de publireportage

E-news

Aucun résultat

La page demandée est introuvable. Essayez d'affiner votre recherche ou utilisez le panneau de navigation ci-dessus pour localiser l'article.