a

Information générales

Société: Monostore bv
TVA: NL 805578432 B01
Adresse:
Schaliënstraat 5 bus 3 B-2000 Antwerpen
Carlsonstraat 17NL-8263 Kampen
Tél.:
+31 038 337 07 00
+32 3 232 73 21
Fax (think green): +31 38 337 07 08

Personnes à contacter + function:
E-mail: info@monostore.com
Site web: www.monostore.com
Fondation: 1985
Nombre d’employés: –
Chiffre d’affaires: –

b

Description

Monotstore is de overkoepelde naam van een bedrijvengroep die zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en bouwen van ronde constructies, zowel in gewapend beton als in gecoat staal.

De activiteiten op dit gebied zijn begonnen in 1985. Aanvankelijk opererend onder de naam Wolf-System is later, toen de activiteiten een meer internationaal karakter kregen, gekozen voor de naam Monostore. Hierbij verwijst ‘Mono’ naar de uit één stuk bestaande (monoliete) wanden, terwijl ‘store’ duidt op de opslag van goederen. Dus zeg maar: naadloze opslagsystemen.

Monostore heeft eigen ingenieurs in dienst voor het maken van een duurzaam maar tevens kostenbewust ontwerp. Verder beschikt Monostore over een eigen uniek en gepatenteerd bouwsysteem waarmee de ontworpen tanks en silo’s kunnen worden gerealiseerd. En, misschien wel het belangrijkste, Monostore heeft eigen bouwploegen die de werkzaamheden snel en efficiënt op locatie uitvoeren.

Juist deze werkwijze van ‘ontwerpen en bouwen’, ‘turnkey’, ‘design and construct’, of hoe u het maar wilt noemen, maakt dat de opdrachtgever geen zorgen meer heeft over de anders vaak zo problematische verantwoordelijkheidsscheiding. Voor alles één verantwoordelijke, zo luidt het motto.

Monostore heeft vestigingen in België, Nederland en Engeland.

d

Spécialités

Tanks, silo’s, afdekkingen, fundatie, overige leveringen, constructief ontwerp

E-news

Aucun résultat

La page demandée est introuvable. Essayez d'affiner votre recherche ou utilisez le panneau de navigation ci-dessus pour localiser l'article.