a

Informations générales

Société: Novotec SA
TVA: BE 0474.737.992
Adresse: Ambachtsweg 9
B-9820 Merelbeke
Tél.: +32 9 219 06 03

Personnes à contacter + function: Glenn Lowie
E-mail: info@novotec.be
Site web: www.novotec.be
Fondation: 2001
Nombre d’employés: 11

b

Description

Gewapend met een rijke ervaring in het behandelen van verschillende types waterstromen, biedt Novotec steeds oplossingen op maat aan. Afhankelijk van de samenstelling van het water worden fysische, fysico-chemische of biologische technieken ingezet, vaak gecombineerd. Bijkomende behandeling van reststromen zoals fysicochemisch of biologisch slib, behoren eveneens tot het gamma.

Novotec is veel meer dan louter een productiebedrijf. Samen met de klant ontwerpen de technici van Novotec de meest optimale installatie, construeren de benodigde onderdelen, plaatsen deze on site, volgen de werkzaamheden op, starten de afgewerkte installatie op en kunnen de zuivering blijvend opvolgen. Integratie en optimalisatie van bestaande zuiveringsinfrastructuur is eveneens mogelijk.

Daarnaast behoren randproducten als pompputten, debietmetingen, doseertechnieken, opslagtanks en dergelijke eveneens tot het leveringsgamma.

Onder hun klanten vindt u ondermeer bedrijven uit de voedingsindustrie, brouwerijen, metaalverwerking, groentenverwerking, afvalverwerking, glasindustrie, …

Of het nu gaat om een enkelvoudig onderdeel nodig in uw afvalwaterbehandeling, of een volledige turn-key installatie, Novotec stelt u steeds met veel plezier zijn kennis en ervaring ter beschikking om uw project tot een goed einde te brengen.

Novotec NV bestaat sinds 2001 en heeft zich met behulp van verschillende partners uitgebouwd tot een gewaardeerd aanspreekpunt voor zij die op zoek zijn naar een geoptimaliseerde oplossing voor hun afvalwaterproblemen.

d

Spécialités

Engineering, design, pilot tests, construction, turn key, containerized solutions, follow-up, support, service

Pretreatment: DAF – lamella settlers

Biological treatment systems: MBR

Sludge treatment: SQR – TBR

 

E-news

Aucun résultat

La page demandée est introuvable. Essayez d'affiner votre recherche ou utilisez le panneau de navigation ci-dessus pour localiser l'article.